Bakır Tencerem
MUTFAĞIMDAN DENENMİŞ TARİFLER
KATEGORİLER
(Taşı…)
ANA SAYFA
Ana Yemekler
Pilav&makarna
Erzurum Lezzetleri
Tatlılar
Hamur İşleri
Ekmekler
Kek & Pasta
▼
5 Mayıs 2019 Pazar
ETLİ BAMYA
›
ETLİ BAMYA NASIL YAPILIR? ETLİ BAMYA TARİFİ ETLİ BAMYA Etli bamya için gerekli malzemeler: Yarım kilo bamya 200 gr kuzu kuşbaşı...
2 yorum:
GÜLLAÇ
›
GÜLLAÇ NASIL YAPILIR? KLASİK GÜLLAÇ TARİFİ Merhaba sevgili dostlar ramazan denince aklımıza tatlı olarak ilk güllaç gelir öyle ...
ŞEKERPARE
›
ŞEKERPARE NASIL YAPILIR? ŞEKERPARE TARİFİ ŞEKERPARE Şekerpare için gerekli malzemeler: 200 gr Tereyağı 1 Çay bardağı pudra şekeri ...
ZEYTİN YAĞLI ENGİNAR DOLMASI
›
ZEYTİN YAĞLI ENGİNAR DOLMASI NASIL YAPILIR? ZEYTİN YAĞLI ENGİNAR DOLMASI TARİFİ ZEYTİN YAĞLI ENGİNAR DOLMASI Merhaba sevgili ...
12 Ocak 2015 Pazartesi
LİMON KABUĞU REÇELİ
›
Limon kabuğu reçeli nasıl yapılır? Limon kabuğu reçeli tarifi Limon kabuğu reçeli Merhaba sevgili okurlarım se...
6 yorum:
10 Aralık 2014 Çarşamba
BAYKUŞ KURABİYE
›
BAYKUŞ KURABİYE NASIL YAPILIR? BAYKUŞ KURABİYE TARİFİ BAYKUŞ KURABİYE Uzun bir aradan sonra herkese merhaba dostlar.Meğer beni n...
1 yorum:
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle